‘Na vertrek van Lang en Mata: Ook deze drie Club-smaakmakers op weg naar exit’

‘Na vertrek van Lang en Mata: Ook deze drie Club-smaakmakers op weg naar exit’
Maandag 10 juli 2023 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge zal er komend seizoen weer helemaal anders uitzien. Ze namen al afscheid van vaste waarden Noa Lang en Clinton Mata. Binnenkort zullen ze allicht nog een aantal smaakmakers zien vertrekken.

Zo wil Tajon Buchanan bijvoorbeeld absoluut vertrekken uit Brugge. Het Nieuwsblad meldt dat hij kan rekenen op de nodige interesse, maar dat concrete aanbiedingen vooralsnog uitblijven. Dat is toch best opvallend, want Inter toonde zeer lang bijzonder veel interesse.

Daarnaast lijkt ook Andreas Skov Olsen niet ‘neen’ te zeggen tegen een zomervertrek. De krant meldt wel dat de Deense flankaanvaller enkel mag beschikken als ze een hoog genoeg bod binnenkrijgen. Een verlengd verblijf behoort dus ook nog steeds tot de mogelijkheden.

Een derde speler die bijzonder dicht bij de uitgang staat, is Abakar Sylla. Het Franse Racing Strasbourg drukt namelijk stevig door voor de Ivoriaan. Ze willen diep in de buidel tasten voor de centrale verdediger en gaan naar verluidt twintig (!) miljoen op tafel leggen. Wordt vervolgd…

Poll: Als Club maar één van deze spelers kan houden, wie moeten ze dan kiezen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Racing Strasbourg

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024