‘Het is van dat: Verrassende monsterdeal in stroomversnelling bij Club na akkoord’

‘Het is van dat: Verrassende monsterdeal in stroomversnelling bij Club na akkoord’
Maandag 10 juli 2023 - 16:00   I   door Redactie

Bij blauw-zwart willen ze deze zomer opnieuw een kampioenenploeg vormen. Er lijken weliswaar meer sterkhouders te gaan vertrekken dan aanvankelijk gedacht.

Na Lang en Mata lijkt er nog opvallende smaakmaker de stap hogerop - naar het buitenland - te willen zetten. Volgens het Franse Footmercato heeft Abakar Sylla namelijk een akkoord bereikt met RC Strasbourg

De Franse eersteklasser heeft Sylla naar verluidt overtuigd met het sportieve project van de club. Strasbourg wil na de overname van Chelsea-eigenaar Todd Boehly volop inzetten op de ontwikkeling van jonge talenten. 

Het enige dat nog op zich laat wachten is een akkoord met Club Brugge. Er is sprake van een monsterlijke transfersom van vijftien à twintig miljoen euro. Sylla zijn contract bij Club loopt nog tot medio 2026 en zijn waarde wordt rond acht miljoen euro geschat. 

Bod

Volgens de bovengenoemde bron heeft de Franse club al een eerste bod afgewezen zien worden. Toch maken ze zich bij de Franse club geen zorgen, want Strasbourg-voorzitter Marc Keller heeft vertrouwen dat het dossier snel afgerond zal kunnen worden. Wordt vervolgd... 

Poll: Zal jij Abakar Sylla missen?

TAGS  I  Club Brugge  I  RC Strasbourg

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024