‘Lukaku gaat via speciale constructie bij déze verrassende topclub aan de slag’

‘Lukaku gaat via speciale constructie bij déze verrassende topclub aan de slag’
Woensdag 02 augustus 2023 - 08:30   I   door Redactie

Het is zover. We wachten al bijzonder lang op een doorbraak in het transferdossier van Romelu Lukaku. Nu zou hij eindelijk een persoonlijk akkoord gevonden hebben.

Na afgewezen te worden door Inter, te verkondigen dat hij nooit de overstap naar Juventus zou maken en alle Saoedische aanbiedingen zonder verpinken van tafel te vegen, is Big Rom eindelijk overtuigd van een project. Hij zou dan toch zijn jawoord gegeven hebben aan Juventus.

Bij de Oude Dame ligt er volgens transferexpert Fabrizio Romano een contract voor drie jaar pus één jaar optie klaar voor de Rode Duivel. Juventus-trainer Allegri is ervan overtuigd dat de 30-jarige spits het missende puzzelstuk is om zijn ploeg opnieuw Italiaans kampioen te maken.

Voor de Duivel zelf was het uitermate belangrijk om in Europa te blijven, maar het moet niet gezegd worden dat de overstap van Lukaku naar Juventus best gevoelig ligt in Italië. Chelsea en Juventus moeten wel nog tot een akkoord komen, maar die onderhandelingen zitten in een stroomversnelling.

Constructie

Er zou namelijk plots sprake zijn van een ruildeal tussen de clubs uit Turijn en Londen. Chelsea heeft iets meer dan vijftien miljoen euro plús Lukaku geboden voor Dusan Vlahovic. Lukaku (30) zijn waarde wordt momenteel rond veertig miljoen euro geschat, die van Vlahovic (23) rond zeventig miljoen. Wordt vervolgd...

Poll: Als jij Lukaku was, zou je dan de overstap naar Juventus maken?

TAGS  I  Inter  I  Rode Duivels  I  Juventus

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024