Vreselijk drama voor oud-doelman Jacky Munaron: "Meteen begon ze hevig te huilen"

Vreselijk drama voor oud-doelman Jacky Munaron:
Vrijdag 20 oktober 2023 - 13:00   I   door Redactie

Jacky Munaron was een succesvol doelman bij Standard en Anderlecht. Hij heeft het de laatste tijd echter niet gemakkelijk. Een jaar geleden stapte zijn 42-jarige dochter uit het leven.

“De belangrijkste taak voor mij en mijn vrouw Linda is nu voor onze kleinzoon zorgen”, vertelt een openhartige Munaron in Het Nieuwsblad. “Zijn mama is er niet meer en een moeder is iemand die het gezin aanstuurt. Laten we eerlijk zijn: de mama focust toch op de kinderen als de man gaat werken, niet? Mijn echtgenote probeert die moederrol nu wat over te nemen."

Munaron herinnert zich die 2 oktober 2022 nog heel goed. "Mijn vrouw en ik waren op een feest voor een vijftigste huwelijksverjaardag toen Linda’s telefoon plots meerdere keren overging. Het waren onze zonen die belden en toen Linda opnam, begon ze te hevig te huilen. Ik dacht eerst dat haar moeder was overleden, tot ze zei: Neen, het is Nathalie.”

Het was totaal onverwacht, wat het allemaal nog pijnlijker maakte dan het al was. "We zijn direct tot daar gereden, maar we mochten Nathalie niet meer zien. Ik wens dat niemand toe. Zo je kind verliezen. Je dochter die je hebt grootgebracht, die je naar school hebt gevoerd, die een goeie job en een mooi gezin had..."

TAGS  I  Jacky Munaron

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024