'Bondscoach Domenico Tedesco laat déze grote naam thuis van EK'

'Bondscoach Domenico Tedesco laat déze grote naam thuis van EK'
Zaterdag 11 november 2023 - 13:00   I   door Redactie

Het ziet er niet al te best uit voor Thorgan Hazard. Zelfs nu bondscoach Domenico Tedesco een aantal zaken wou proberen in de oefeninterland tegen Servië, werd Hazard niet opgeroepen.

De 30-jarige Hazard heeft zich zijn transfer naar Anderlecht nog niet beklaagd. Hij groeit er toe naar zijn beste vorm, maar of dat volstaat om weer bij de Rode Duivels te komen, is nog maar zeer de vraag. Zo zit hij niet in de selectie van Tedesco voor de interlands tegen Azerbeidzjan en Servië.

Tedesco ziet op de positie van Hazard heel wat concurrentie en geeft andere namen de voorkeur. Voor de nummer tien zou bij afwezigheid van De Bruyne voor Thorgan kunnen gekozen worden. Tedesco noemt echter ook andere namen voor die positie en meent dat daar zelfs ook Youri Tielemans en Arthur Vermeeren kunnen spelen.

De conclusie van HLN is dan ook duidelijk: "Het wordt verdomd moeilijk voor Thorgan Hazard om die selectie te halen. Na twee WK’s en twee EK’s ziet het er voor Hazard niet best uit om daar nog een vijfde groot toernooi met de Rode Duivels aan toe te voegen."

 

Poll: Vind jij dat Hazard mee naar het EK moet?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Domenico Tedesco  I  Thorgan Hazard

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024