Straf: 'Deze som heeft Club Brugge verdiend onder leiding van Mannaert'

Straf: 'Deze som heeft Club Brugge verdiend onder leiding van Mannaert'
Maandag 29 januari 2024 - 19:00   I   door Redactie

De recente transfer van Antonio Nusa voor een recordbedrag van 37 miljoen euro, die het vorige record van Charles De Ketelaere overtreft, benadrukt de sterke onderhandelingsvaardigheden van Vincent Mannaert en zijn team.

Mannaert, bekend om zijn tactische aanpak in transferonderhandelingen, houdt verschillende partijen betrokken zonder ooit tegen clubs te liegen, maar onthult ook niet de volledige waarheid.

Zijn vermogen om vertrouwen te winnen en kansen te grijpen, heeft ertoe geleid dat zowel Spurs, Chelsea als Newcastle tot het einde in het spel bleven, resulterend in een recordtransfersom voor Club Brugge.

Onder leiding van Mannaert heeft Club Brugge zich het afgelopen decennium ontwikkeld tot een uiterst winstgevend bedrijf.

De verkoop van spelers heeft de club inkomsten opgeleverd van 255,6 miljoen euro, exclusief kleinere deals. Met een eigen vermogen van 78 miljoen euro en een recordomzet van 176 miljoen euro in het boekjaar 2022-2023, is de transformatie van Club onder leiding van Mannaert opmerkelijk. Na dit seizoen zwaait hij af als CEO.

Poll: Ga jij Mannaert missen bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Vincent Mannaert

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024