Nieuwe zomeraanwinst van Club Brugge krijgt advies van ex-kapitein Arsenal

Nieuwe zomeraanwinst van Club Brugge krijgt advies van ex-kapitein Arsenal
Donderdag 04 april 2024 - 16:00   I   door Redactie

Club Brugge kondigde gisteren al zijn eerste zomertransfer aan. De Zwitserse international Ardon Jashari komt over van FC Luzern.

Blauw-zwart betaalt zes miljoen euro voor de 21-jarige defensieve middenvelder. Hij tekent tot 2028 bij de club. Op het afgelopen WK in Qatar mocht Jashari al eens invallen. Hij zal volgend seizoen de strijd moeten aangaan op het middenveld met Onyedika, Nielsen en Balanta.

De nieuwste transfer van Club Brugge werd al tweemaal opgeroepen voor de Zwitserse nationale ploeg. Hier komt hij zijn grote voorbeeld Granit Xhaka tegen. Momenteel maakt hij het mooie weer bij Bayer Leverkusen, maar de afgelopen zeven seizoenen speelde hij bij Arsenal en was hij er zelfs een tijdje kapitein. Hij speelt op dezelfde positie als Jashari en geeft hij regelmatig enkele tips.

Xhaka gaf hem vorige zomer ook transferadvies toen Jashari op de belangstelling kon rekenen van onder meer Anderlecht en Werder Bremen. Hij bleef nog een seizoen bij Luzen, maar de jonge middenvelder maakt volgende zomer dan toch zijn grote transfer. 

Poll: Zou Jashari de nieuwe patron op het middenveld kunnen worden bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Arsenal

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024