Jérémy Doku krijgt advies van Foden: "Een beetje ongelukkig"

Jérémy Doku krijgt advies van Foden:
Donderdag 04 april 2024 - 20:00   I   door Redactie

Gisteravond won Manchester City de topper tegen Aston Villa met 4-1. Phil Foden scoorde een hattrick en had na de wedstrijd mooie woorden voor onze landgenoot Jérémy Doku.

Het was al geleden van 4 november 2023 tegen Bournemouth dat Doku nog eens scoorde of een assist gaf. Die wedstrijd gaf hij 4 assists en scoorde hij ook een doelpunt. 

In de wedstrijd tegen Aston Villa kon hij nog eens een assist geven aan Rodri die het openingsdoelpunt scoorde. Hij was ook een geseling voor zijn rechtstreekse tegenstander Lucas Digne, dus hij speelde ook nog eens een prima wedstrijd.

De man van de wedstrijd was ongetwijfeld Phil Foden. Hij wist driemaal te scoren en gaf Doku na de wedstrijd ook enkele complimenten. "Hij is zo gevaarlijk in de één tegen één-situaties en hij creërde ook veel kansen.", zei hij na de match in een interview aan Play Sports. Volgens Foden had Doku de laatste maanden een beetje ongeluk, maar hij bleef er in geloven dat het wel zou goedkomen, want hij blijft elke wedstrijd een gevaar voor de tegenstander.

Poll: Wie wordt er kampioen in Engeland?

TAGS  I  Manchester City  I  Aston Villa

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024