Supporters van Antwerp ontevreden: "Altijd hetzelfde"

Supporters van Antwerp ontevreden:
Zaterdag 06 april 2024 - 21:36   I   door Redactie

Antwerp speelt vanavond tegen Racing Genk. Aan de rust staat het 0-1 na een doelpunt van Anouar Ait El Hadj. Voor beide ploegen is deze wedstrijd belangrijk, want wie wint wordt derde.

Antwerp kon vorige week niet winnen tegen Anderlecht. Om te vermijden dat ze de Champions' Play-offs met twee nederlagen moeten ingaan, moet er vandaag gewonnen worden tegen Genk. De ploeg van Wouter Vrancken wist vorige week te winnen van leider Union.

De supporters van Antwerp zijn ontevreden over de arbitrage. Volgens hen heeft scheidsrechter Lothar D'Hondt enkele fases helemaal verkeerd ingeschat. De eerste helft was hevig, maar de scheidsrechter liet veel fases doorspelen. Hier was niet iedereen het mee eens, onder meer Richie De Laet en Joris Kayembe stonden even neus aan neus.

Ook supporters van Genk vinden dat de scheidsrechter iets meer had mogen ingrijpen. Zij zijn dus ook niet tevreden over de prestatie van de arbitrage in de eerste helft. Vlak voor de rust konden de supporters van Genk toch juichen na een fraai doelpunt van El Hadj.

Poll: Heeft Lothar D'Hondt deze wedstrijd onder controle?