Fans zijn kritisch voor deze Union-speler: "Hij gaat weer in de fout"

Fans zijn kritisch voor deze Union-speler:
Zondag 07 april 2024 - 14:19   I   door Redactie

Vanmiddag speelt competitieleider Union thuis tegen Cercle Brugge. Aan de rust staat het 1-2 voor Cercle Brugge na doelpunten van Minda, Denkey en Nilsson. Union wil reageren na de verliespartij van vorig weekend in Genk.

Cercle Brugge start gretig aan de wedstrijd en wordt na 5 minuten meteen beloond met een doelpunt van Alan Minda. Een minuut later zijn de Bruggelingen al opnieuw aan het doel van Moris en Kevin Denkey zorgt al direct voor een dubbele voorsprong voor de Vereniging.

Union wist nog niet te scoren in deze play-offs. Hier wilden ze zo snel verandering in brengen. Ze hebben doelman Warleson enkele keren kunnen bedreigen, maar de keeper van Cercle Brugge speelde een indrukwekkende eerste helft en heeft al enkele doelpunten vermeden. Vlak voor de rust werd Lapoussin in het zestienmetergebied geraakt en hierdoor kreeg Union een penalty en Nilsson kon de strafschop voorbij Warleson trappen.

Op X zijn de supporters onder de indruk van de vroege voorsprong voor Cercle Brugge. Enkele fans beweren dat Union last heeft van titelkoorts. Ze zijn ook kritisch voor Union-doelman Anthony Moris. Hij zou volgens hen meer gedaan kunnen hebben bij het doelpunt van Kevin Denkey.

Poll: Kon Anthony Moris beter doen bij de doelpunten van Cercle?