Fans van Antwerp zijn woest: "Ongeloofelijk'

Fans van Antwerp zijn woest:
Zondag 14 april 2024 - 15:23   I   door Redactie

Club Brugge won vanmiddag in het Jan Breydelstadion tegen Antwerp met 3-0. De doelpuntenmakers waren Onyedika, Skoras en Zinckernagel. Antwerp blijft nog steeds achter zonder punten in deze play-offs.

De ploeg van interim-coach Nicky Hayen komt door deze overwinning op twee punten van Anderlecht en Union. De Brusselse clubs spelen straks om de leiderplaats. Club Brugge creëerde vanmiddag de meeste kansen en kon daardoor verdiend winnen.

Vlak voor de rust kon Raphael Onyedika de 1-0 voorbij doelman Senne Lammens werken. In minuut 60 scoorde Club Brugge een tweede keer via Skoras. Antwerp kon in de tweede helft nog enkele kansen creëren, maar maakte nooit aanspraak om hier vandaag minstens een punt mee naar Antwerpen te nemen. In de laatste minuut kon de invaller Zinckernagel nog scoren.

In het begin van de tweede helft haalde Club Brugge-middenvelder Onyedika uit met een tackle op Ekkelenkamp. Hij kreeg hiervoor een gele kaart. Heel wat fans op X vonden dat Onyedika een andere kleur kaart verdiende. "Deze tackle is gewoon altijd rood", zegt een supporter.

Poll: Had Onyedika een rode kaart moeten krijgen?