‘Alderweireld wordt betrokken in superdeal van 170 miljoen euro’

‘Alderweireld wordt betrokken in superdeal van 170 miljoen euro’
Zondag 27 mei 2018 - 22:00   I  

Liverpool ging roemloos ten onder in de finale van de Champions League en eindigde op een vierde plek in de Premier League. Met 25 punten achterstand kwamen The Reds niet eens in de buurt van de titel. Volgend seizoen moet dit anders en Liverpool heeft grootse plannen op de transfermarkt.

“De eigenaren van Liverpool moeten de behaalde Champions League-finale aanvoeren om een team te smeden dat in staat is om zij aan zij te staan met de clubs in Manchester. De opstelling van Klopp heeft nu al laten zien dat die kan concurreren met de wereldtop”, valt te lezen in The Daily Mirror.

“Die opstelling van Klopp heeft verdedigingen in heel Europa uiteengereten. Die heeft veel reputaties van spelers doen versnipperen. Maar Liverpool heeft niet de breedte die Manchester City en Manchester United wel hebben.”

Volgens Collymore van The Daily Mirror moet Liverpool all-in gaan komende transferperiode. “Ze moeten zich richten tot White Hart Lane en moeten 170 miljoen euro op tafel leggen voor voorzitter Daniel Levy. Ze moeten zeggen: ‘ik geef je dit bedrag voor Christian Eriksen, Toby Alderweireld en Dele Alli’”, aldus de voormalig aanvaller van onder andere Liverpool en Leicester City.

Poll: Is Liverpool een goede club voor Alderweireld?

TAGS  I  Alderweireld  I  Tottenham  I  Liverpool

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024