Antwerp-supporters zijn onder de indruk van deze speler na eerste helft

Zondag 14 april 2024 - 14:17   I   door Redactie

Vanmiddag speelt Club Brugge thuis tegen Antwerp. Aan de rust staat het 1-0 voor de thuisploeg. Antwerp kon deze play-offs nog niet winnen.

Na de overwinningen tegen Anderlecht en PAOK wilt Club Brugge zijn goede vorm vandaag verderzetten. Bij een overwinning kan blauw-zwart op 2 punten van de leiderplaats komen. Antwerp staat op de zesde plaats in de Champions' Play-offs. Ze verloren al tegen Anderlecht en Genk. De ploeg van Mark Van Bommel zal zich tegen de grote rivaal uit Brugge zeker willen herpakken.

De eerste helft liep niet over van kansen. Het balbezit was voor The Great Old, maar de kansen waren voornamelijk voor de thuisploeg. Een vrije trap van Hans Vanaken ging richting doel, maar keeper Senne Lammens kon de bal uit het doel werken. De supporters van Antwerp zijn heel blij met de prestaties van de jonge Lammens. De ex-doelman van Club Brugge maakte een volwassen indruk en wist al enkele keren goed tussen te komen. Toch moest de Antwerpse keeper zich vlak voor de rust omdraaien na een doelpunt van man-in-vorm Onyedika.

Afgelopen zomer plukte Antwerp hem weg bij Club Brugge om Jean Butez te vervangen als eerste doelman. De Fransman bleef en Lammens moest blij zijn met een plaats op de bank. Het lijkt er nu wel op dat Lammens vanaf volgend seizoen nummer één is bij Antwerp.

Poll: Wordt Club Brugge kampioen?