'Barcelona en Club Brugge gaan onderhandelen over transfer van topspeler'

'Barcelona en Club Brugge gaan onderhandelen over transfer van topspeler'
Woensdag 20 februari 2019 - 10:00   I   door Redactie

Of Club Brugge aan het einde van dit seizoen voor een tweede opeenvolgende keer kampioen wordt of niet: het staat in de sterren geschreven dat blauw-zwart komende zomer gouden zaken zal doen. Bart Verhaeghe en Vincent Mannaert zullen minstens één van hun sterkhouders voor veel geld kunnen verkopen.

Wesley Moraes is immers 'hot' op de transfermarkt, zoveel is ondertussen wel duidelijk. Dinsdag raakte nog bekend dat de Braziliaanse targetspits nu zelfs op het verlanglijstje van Paris Saint-Germain staat. De Franse topclub zou Wesley in het tussenseizoen maar wat graag inlijven.

Braziliaanse en Spaanse media betrekken nu ook... FC Barcelona bij de debatten. Ook de Catalaanse grootmacht zou wel wat zien in een samenwerking met de aanvalsleider van Club Brugge. Meer zelfs: Barça zou van plan zijn om contact op te nemen met blauw-zwart om het over een transfer te hebben.

Verder volgen ook Arsenal, Borussia Dortmund, Chelsea, Manchester United, PSG, Tottenham en Lazio de prestaties van Wesley op de voet. Een toptransfer lijkt in de maak. Club Brugge zou 25 miljoen euro verlangen voor zijn spits.

Poll: Kan Wesley het op termijn maken bij Barcelona?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Lazio  I  Barcelona  I  Arsenal  I  Borussia Dortmund  I  Chelsea  I  Manchester United  I  Tottenham

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024