‘Blauw-zwart gaat toeslaan in JPL en verrassende vervanger voor Sylla halen’

‘Blauw-zwart gaat toeslaan in JPL en verrassende vervanger voor Sylla halen’
Donderdag 27 april 2023 - 11:00   I   door Redactie

Bij Club Brugge is de mercato helemaal in gang geschoten. Woensdag stelden ze met Michal Skoras hun eerste aanwinst voor. Hij maakt voor iets meer dan zes miljoen euro de overstap van Lech Poznan.

Ook de transfervrije overstap van Victor Barbera lijkt helemaal rond te zijn. Daarnaast willen ze ook Abdelkahar Kadri van KV Kortrijk aantrekken, maar die zou iets meer kosten dan aanvankelijk gedacht. Kadri is niet de enige speler van KVK die indruk heeft gemaakt op de landskampioen.

Het Nieuwsblad meldt namelijk dat ze hun vizier ook op Tsuyoshi Watanabe gericht hebben. Watanabe is een 26-jarige centrale verdediger. In januari 2022 maakte de Japanner de overstap naar de Kerels, dit seizoen mistte hij geen enkele minuut in de JPL.

Inmiddels wordt zijn waarde rond één miljoen euro geschat en zijn contract loopt nog tot medio 2025. Bij Club vormden Mechele en Spileers de afgelopen weken een duo in de achterhoede. Abakar Sylla moest van De Mil vaak plaatsnemen op de bank, terwijl hij in het begin van het seizoen toch een vaste waarde was.

Barcelona

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat FC Barcelona Sylla graag wil aantrekken. Hij is nog steeds maar twintig en zijn waarde bedraagt negen miljoen euro. Mocht Sylla vertrekken, dan hebben ze dus al een ervaren vervanger op het oog. Ook Joel Ordonez zou volgend seizoen trouwens klaar moeten zijn voor het A-elftal

Poll: Verdient Sylla een basisplaats in de play-offs?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024