‘Chelsea en PSG onderhandelen over toptransfer van 110 miljoen’

‘Chelsea en PSG onderhandelen over toptransfer van 110 miljoen’
Zaterdag 21 juli 2018 - 08:45   I  

Eden Hazard (27) begeeft zich naar de exit bij Chelsea, maar het is goed mogelijk dat de Londense topclub nog één van zijn absolute sterkhouders kwijtspeelt. Zo zou N’Golo Kanté (27) van plan zijn om andere oorden op te zoeken.

Le Parisien meldt op zaterdag dat Kanté op weg is naar Paris Saint-Germain. De Franse wereldkampioen zou zelfs al een persoonlijk akkoord hebben met de regerende kampioen uit de Ligue 1. Het feit dat Chelsea volgend seizoen niet in de Champions League speelt, zou één van de hoofdredenen zijn waarom Kanté naar PSG wil.

Het is een publiek geheim dat PSG zich graag met Kanté wil versterken. Ook tijdens de voorbije transferperiodes was de defensieve middenvelder al een toptarget voor de Franse topclub, maar toen hield Chelsea het been stijf. Nu lijkt Kanté evenwel onhoudbaar geworden.

110 miljoen

De Fransen en de Engelsen zouden momenteel onderhandelen over een deal. PSG zou volgens Le Parisien 110 miljoen euro veil hebben om Kanté binnen te halen. Om in regel te blijven met de Financial Fair Play (FFP) moet PSG zelf wel nog enkele spelers verkopen, maar daar maken ze zich in Parijs geen zorgen over.

Poll: Denk jij dat Kanté volgend seizoen effectief bij PSG zal spelen?

TAGS  I  Chelsea  I  PSG

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024