‘Club Brugge en Anderlecht voeren oorlog om speler uit kampioenenploeg PSV’

‘Club Brugge en Anderlecht voeren oorlog om speler uit kampioenenploeg PSV’
Vrijdag 14 december 2018 - 12:29   I  

Over iets meer dan twee weken opent de transfermarkt opnieuw zijn deuren. De Belgische topclubs willen zich allen versterken en het is bijgevolg onvermijdelijk dat ze in elkaars vaarwater terechtkomen.

Zo zouden Anderlecht en Club Brugge alvast één en dezelfde spelers op het oog hebben. Nicolas Isimat-Mirin staat op het verlanglijstje van beide Belgische topclubs. De 27-jarige was vorig seizoen nog een vaste waarde in de kampioenenploeg van PSV, maar startte tijdens deze campagne nog niet één keer in de basis.

Mark van Bommel liet de Fransman enkel drie keer heel kort invallen in de Champions League. Het is dan ook duidelijk dat Isimat-Mirin niet in de plannen van de huidige PSV-coach past. De verdediger mocht afgelopen zomer al andere oorden opzoeken, maar bleef uiteindelijk in Eindhoven.

2 miljoen euro

Isimat-Mirin werd in het tussenseizoen al aangeboden bij Anderlecht, maar Marc Coucke en Luc Devroe weigerden toen de komst van de verdediger die om en bij de 2 miljoen euro moest kosten. Nu zou Isimat-Mirin in beeld zijn bij Anderlecht én Club Brugge.

Poll: Wie maakt het meeste kans op Isimat-Mirin?

TAGS  I  PSV  I  Anderlecht  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024