Diagne haalt zwaar uit na incident bij Club Brugge: "Ze hebben me beledigd"

Diagne haalt zwaar uit na incident bij Club Brugge:
Zaterdag 16 november 2019 - 15:30   I   door Redactie

Mbaye Diagne maakte zich vorige week niet bepaald populair bij iedereen die Club Brugge een warm hart toedraagt. Nadat Diagne tijdens PSG-Club Brugge met de strafschop van Hans Vanaken ging lopen en de koop toe nog eens miste, werd hij volledig afgemaakt.

Diagne werd uit de selectie gelaten voor de competitiewedstrijd tegen Antwerp en kreeg ook een fikse boete. De supporters van Club Brugge zijn nog steeds klaar met de spits en dat maakten ze duidelijk op sociale media. Ze verwensten Diagne met zijn allen.

Iets wat keihard binnenkwam bij Diagne, zo blijkt nu. Op Instagram bijt de Senegalees van zich af en haalt hij uit naar zijn haters. "Al sinds mijn geboorte praten mensen slecht over me, bekritiseren ze me en beledigen ze me. Het geeft me kracht om sterker en beter te worden."

"Ik zal blijven knokken"

"Ik heb alle moeilijke momenten overleefd en zal blijven knokken. Ik zal mijn doel bereiken met mijn wilskracht en moed. God en mijn familie zijn mijn steun", besluit Diagne. Het is dus duidelijk dat Diagne er alles aan wil doen om toch nog te slagen bij Club Brugge.

Poll: Vind jij dat Diagne een nieuwe kans verdient bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  voetbal

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024