Dit doen de Rode Duivels daags na winst tegen Panama

Dit doen de Rode Duivels daags na winst tegen Panama
Dinsdag 19 juni 2018 - 12:15   I  

De Rode Duivels hebben gisteren de eerste groepswedstrijd van het WK winnend kunnen afsluiten. De manschappen van Roberto Martinez hadden veel moeite met Panama in de eerste helft maar drukten in de tweede helft door. Een klasseflits van Dries Mertens zette de Belgen op weg. Maar wat staat er vandaag op het programma voor de Rode Duivels?

Uiteraard begint de voorbereiding alweer voor de volgende wedstrijd tegen Tunesië. Zaterdag om 14u zal België het opnemen tegen het Afrikaans land, dat een stugge tegenstander blijkt te zijn. De Tunesiërs maakten het Engeland gisteren knap lastig en The Three Lions pakte de drie punten pas in de slotfase van de wedstrijd.

“Vandaag staat voor de spelers die maandag in actie kwamen vooral in het teken van de recuperatie. Mannen als Eden Hazard, die alweer keihard werd aangepakt, kunnen zich laten verzorgen”, meldt Het Nieuwsblad. “Om 15u30 staat er een (gesloten) training gepland: normaal houden de basisspelers het bij wat loslopen en andere recuperatie-oefeningen, de invallers houden het intensiever.”

Persconferentie

Ook zullen bondscoach Martinez en nog twee spelers (Dedryck Boyata en Nacer Chadli) vandaag een persconferentie geven. “Rond 17 uur Belgische tijd staan de bondscoach en nog twee spelers de pers te woord.” De wedstrijden die vandaag op het programma staan zijn ook van belang voor de Rode Duivels. Als ze doorstoten naar de volgende ronde komen ze één deze landen uit Groep H tegen: Japan, Colombia, Senegal en Polen.

Poll: Welke tegenstander tref jij het liefst in de volgende ronde?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Panama  I  WK  I  Rusland

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024