‘Dit is de reden waarom Thibaut Courtois tegen Rusland blunderde’

‘Dit is de reden waarom Thibaut Courtois tegen Rusland blunderde’
Vrijdag 22 maart 2019 - 07:00   I   door Redactie

Thibaut Courtois ging tijdens de EK-kwalificatiewedstrijd tussen de Rode Duivels en Rusland gruwelijk in de fout. Onze nationale nummer één gaf op een voor hem ongeziene manier een doelpunt weg.

Courtois zit momenteel in de hoek waar de klappen vallen. Hij werd bij Real Madrid op de bank gezet door Zinédine Zidane, maar dat is niet alles. Verschillende Spaanse media meldden de voorbije dagen en weken dat Courtois zijn privéleven momenteel niet echt op orde heeft. Dat blijkt ook uit het nieuws dat hij eerst iets had met Alba Carrillo en nu iets zou hebben met Liz Emiliano.

Volgens Gilles De Bilde zorgde dat allemaal samen ervoor dat Courtois donderdagavond in de fout ging tegen Rusland. “Het zou niet mogen meespelen in het hoofd van een speler met zijn kwaliteiten, maar hij slikte ook al een vervelend doelpunt (de vrijschop van Schöne, nvdr.) tegen Ajax, hé.”

"Hij heeft het moeilijk"

“Er is de voorbije tijd veel gezegd en geschreven over Courtois. Dat hij bij Real Madrid op de bank zit hoeft niet definitief te zijn, maar het zijn toch allemaal zaken waar je uit kan afleiden dat hij het moeilijk heeft”, besloot De Bilde bij VTM.

Poll: Heb jij begrip voor de blunder van Courtois?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Rusland  I  Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024