DONE DEAL: Beerschot Wilrijk stunt met ‘beste speler Eerste Divisie’

DONE DEAL: Beerschot Wilrijk stunt met ‘beste speler Eerste Divisie’
Dinsdag 19 juni 2018 - 15:15   I  

Beerschot Wilrijk wil zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau in België. Het haalde eerder al een paar versterkingen en nu stunt het ook met de komst van Tarik Tissoudali. De Nederlandse buitenspeler tekent een contract voor drie seizoenen op het Kiel.

“Er was veel interesse voor Tarik”, zegt Jan Van Winckel, voorzitter van de technische commisse uit. “Wij speelden het kortst op de bal en Tarik koos voor het project Beerschot Wilrijk. Je merkt aan heel wat spelers dat het Kiel en de supporters vaak een doorslaggevende factor zijn. Tissoudali is een vaardige buitenspeler met statistieken. Net als Loris Brogno heeft hij in de voorbije jaren heel wat goals gemaakt en assists gegeven. Beiden moeten er voor zorgen dat er vanuit meer posities kan gescoord worden.”

Afgelopen seizoen was ‘Tarik de Tovenaar’ goed voor tien doelpunten en zes assists en zorgde er zo voor dat De Graafschap promoveerde. Tissoudali wordt overgenomen van het Franse Le Havre waar hij nog een contract tot 2020 had. Afgelopen seizoen werd de winger aldus verhuurd aan De Graafschap. In het seizoen 2015-2016 was Tissoudali de beste speler van de Eerste Divisie in Nederland met 18 goals en 9 assists.

Poll: Is dit een goede aankoop van Beerschot Wilrijk?

TAGS  I  Beerschot Wilrijk  I  Tissoudali

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024