Dít is volgens Marc Degryse de gedroomde opvolger voor Carl Hoefkens bij Club

Dít is volgens Marc Degryse de gedroomde opvolger voor Carl Hoefkens bij Club
Woensdag 28 december 2022 - 20:00   I   door Redactie

De wegen van Club Brugge en Carl Hoefkens lopen uiteen. Woensdag werd er aangekondigd dat Club de trainer aan de deur gezet wordt.

Intussen wordt er volop gespeculeerd over wie zijn opvolger moet worden. Dat deed ook Marc Degryse bij Het Laatste Nieuws: “Ik denk dat ze toch een trainer met een zekere reputatie gaan proberen aan te stellen.”

“Iemand die de klappen van de zweep kent. Het moet iemand zijn die de klasse van de creatieve spelers weer naar boven laat komen”, laat Degryse optekenen. “De kwaliteit van deze kern is ongezien.”

“De opvolger van Hoefkens zal waarschijnlijk een buitenlander zijn. Giovanni van Bronckhorst, Frank de Boer… Of Hasenhüttl”, aldus de analist. “Hij heeft in België gespeeld maar heeft ook ervaring in de Premier League”, zegt Degryse over zijn favoriete kandidaat.

Titelstrijd

“Het is volgende week van moeten hé. Als ze tegen Racing Genk verliezen, dan staan ze op vijftien punten. Dan kan je de titel wel op je buik schrijven”, concludeert Degryse. “De nieuwe trainer zal snel en vol aan de bak moeten gaan vanaf 2 januari.”

Ralph Hasenhüttl speelde in de jaren negentig onder meer bij KV Mechelen en Lierse. Hij was als trainer al aan de slag bij RB Leipzig en Southampton. In het seizoen 2014/15 wist hij met FC Ingolstadt te promoveren naar de Duitse eerste klasse.

Poll: Zou jij Hasenhüttl graag als nieuwe T1 bij Club zien?

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024