Erg opvallend: Filip Joos keert zijn kar volledig over Westerlo-KRC Genk

Erg opvallend: Filip Joos keert zijn kar volledig over Westerlo-KRC Genk
Donderdag 21 maart 2024 - 14:15   I   door Redactie

Filip Joos wees in '90 Minutes' met een beschuldigende vinger naar Wouter Vrancken na de gebeurtenissen op het einde van Westerlo-Genk. Dat schoot in het verkeerde keelgat van de Genk-coach.

De twee hebben intussen contact gehad met elkaar, zo laat Joos weten op de site van Sporza. De commentator gelooft nu in de onschuld van Vrancken.

"Ik heb intussen met Vrancken contact opgenomen, een lang en moeilijk gesprek gevoerd, en ik geloof in zijn onschuld", aldus Joos. 

"Hoe die vreselijke vijf minuten zich dan precies ontwikkeld hebben, zal een open vraag blijven. Dat ze stuitend zijn, lijdt geen twijfel. Maar het valt niet uit te sluiten dat het stoemelings gebeurde, zonder expliciete aansporing van beide banken."

"Rik de Mil en Westerlo in hun bubbel van het mantra van die week ("Een punt en we zijn gered, een punt en we zijn gered!") en Racing Genk dat daar dan vervolgens uiteraard vrede mee nam", vervolgt Joos.

"Waarbij de coaches blijkbaar geen van beiden beseften dat de verregaande passiviteit op het veld hen zou worden aangewreven en dat én het voetbal geschoffeerd én AA Gent benadeeld werd."

Poll: Denk jij dat Vrancken en De Mil geen schuld treffen?

TAGS  I  Filip Joos  I  KRC Genk  I  Westerlo

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024