John van den Brom drijft de spot met Club Brugge: "Ik moet daar om lachen"

John van den Brom drijft de spot met Club Brugge:
Donderdag 06 mei 2021 - 17:00   I   door Redactie

Vrijdagavond staat de kraker tussen KRC Genk en Club Brugge op het programma. In aanloop naar het treffen heeft Genk-coach John van den Brom de tegenstander alvast op scherp gezet. Zo dreef van den Brom op zijn persconferentie de spot met Club-aanvoerder Ruud Vormer.

"Ik zag dat er wel wat te doen was om dat filmpje waarin Ruud Vormer de kleedkamer bijeenschreeuwt. Zo erg schrik ik daar niet van, hoor, ik moet erom lachen", tekende Het Laatste Nieuws op uit de mond van van den Brom. "Maar zoiets kun je niet elke keer doen."

Stoelen door de kleedkamer

"Ik herinner me dat ik als coach van Vitesse een keertje naar AZ ging, daar stonden we toen 4-0 achter bij de rust. Ik was van plan de stoelen door de kleedkamer te gooien tot mijn toenmalige assistent Stanley Menzo zei ‘doe dat nou niet, deze wedstrijd is toch verloren’. Hij had gewoon gelijk."

"Ik heb toen een kwartier lang gezwegen. Zo’n donderspeech kun je maar één keer geven op een seizoen, anders is het effect helemaal weg. Voor de duidelijkheid, hier bij Genk heb ik ‘em nog steeds achter de hand", besloot van den Brom.

(Lees verder onder de afbeelding)

Beste aanval van het land

Van den Brom sprak zich tijdens de persconferentie ook uit over welke ploeg nu de beste aanval heeft. "Onze spitsen zijn de beste van het land, dat bewijzen de cijfers", tekende Het Nieuwsblad op.

"Voor mij vormen zij het beste aanvalstrio van het land, dat bewijzen de cijfers. Dat mag ik toch zeggen, niet? Natuurlijk zullen wij ook oog hebben voor hun aanvallende kwaliteiten. We weten allemaal tot wat Lang, Dost, De Ketelaere maar ook Vanaken in staat zijn."

Poll: Wie heeft volgens jou de beste aanval van het land?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024