‘Juventus gaat akkoord, Dybala versiert waanzinnige transfer’

‘Juventus gaat akkoord, Dybala versiert waanzinnige transfer’
Donderdag 21 maart 2019 - 13:00   I   door Redactie

Paulo Dybala zit dit seizoen vaker dan hem lief is op de bank bij Juventus. De Argentijnse aanvaller liet zijn zaakwaarnemer de voorbije weken dan ook uitkijken naar een nieuwe club. Met succes, zo blijkt.

Tutto Mercato meldt dat Dybala komende zomer de deur in het Allianz Stadium van Juventus achter zich dichttrekt. De 25-jarige Argentijn gaat, als alles volgens plan verloopt, naar… Liverpool verhuizen.

Juventus en Liverpool zouden reeds een akkoord hebben over de overgang van Dybala, maar dat pas na afloop van het huidige seizoen bekendmaken. Hoeveel miljoenen er precies met de deal gemoeid zijn, moet nog blijken.

Eén ding is zeker: als Liverpool de komst van Dybala binnenkort officieel bekendmaakt, dan mogen The Reds zich op de borst kloppen. Het zou immers een waanzinnige transfer zijn.

(Lees verder onder de foto)

Vierde topaanvaller voor Klopp

Jürgen Klopp is één van de mannen achter de deal. De trainer van Liverpool zou er bij het bestuur van zijn club op aangedrongen hebben om Dybala binnen te halen.

De Duitser is uiterst tevreden over Sadio Mané, Roberto Firmino en Mohamed Salah, maar wil er nog een vierde topaanvaller bij in het aanvallende compartiment. Dybala beantwoordt perfect aan de wensen van Klopp.

Poll: Zou Dybala goed bij Liverpool passen?

TAGS  I  Juventus  I  Liverpool

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024