'KV Mechelen heeft definitieve beslissing over van Wijk genomen'

'KV Mechelen heeft definitieve beslissing over van Wijk genomen'
Donderdag 22 maart 2018 - 06:27   I  

KV Mechelen tuimelde op de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie uit de Jupiler Pro League. Een degradatie die vanzelfsprekend ontzettend hard aankwam Achter de Kazerne. Trainer Dennis van Wijk twijfelde openlijk over zijn verdere toekomst bij Mechelen én die als trainer. Nu hebben Mechelen en van Wijk een beslissing genomen over hun verdere samenwerking.

Van Wijk tekende aanvankelijk een contract tot het einde van het seizoen, maar volgens Het Nieuwsblad zal de Nederlandse oefenmeester ook tijdens de volgende jaargang aan het roer staan bij Malinwa. Het bestuur van KV Mechelen gaat de overeenkomst van van Wijk verlengen met één seizoen.

Dat hij twijfelde aan zijn verdere toekomst als trainer had alles te maken met de fameuze ontgoocheling van de degradatie en de manier waarop. Ondertussen denkt van Wijk er anders over en is hij bereid om langer door te gaan. De Nederlander zal ook in 1B trainer van Mechelen zijn.

Met van Wijk beschikt Mechelen alleszins over een promotiespecialist. De Nederlander slaagde er in het verleden al in om KV Oostende (1998), Roeselare (2005), Bergen (2011), Charleroi (2012) en Westerlo (2014) naar eerste klasse te leiden. Benieuwd of hij volgend seizoen hetzelfde kan met Mechelen.

Poll: Kan van Wijk Mechelen meteen weer naar eerste klasse brengen?

TAGS  I  Van Wijk  I   KV Mechelen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024