'Mazzu-time' voor AA Gent, Lokeren boekt broodnodige zege

'Mazzu-time' voor AA Gent, Lokeren boekt broodnodige zege
Donderdag 21 december 2017 - 22:16   I  

Vanavond stonden met AA Gent-Charleroi en Antwerp-Lokeren twee interessante affiches op het programma. AA Gent won in extremis tegen Charleroi. Lokeren boekte een knappe overwinning op de Bosuil.

AA Gent-Charleroi

In de eerste helft ging AA Gent op zoek naar een doelpunt, maar Charleroi stond zoals gewoonlijk weer uitstekend te verdedigen. Voorin ontbrak het AA Gent aan de nodige creativiteit. Toch was het Charleroi dat met de grootste kans mocht gaan rusten, maar Hendrickx kon het balverlies van Esiti niet afstraffen.

In de tweede helft ging AA Gent opnieuw op zoek naar de voorsprong, maar grote kansen bleven uit. Ook de zeven minuten extra (Penneteau werd lang behandeld aan een hoofdwonde) leken lange tijd geen soelaas te bieden, maar in de allerlaatste seconden kon Yaremchuk een vrije trap van Milicevic binnenkoppen. Twee gouden wissels van Vanderhaeghe, drie gouden punten voor AA Gent.

Antwerp - Lokeren

Lokeren boekte vanavond een knappe en broodnodige zege tegen Antwerp. Het kwam na een kwartier op voorsprong via Julian Michel en kon met die voorsprong ook gaan rusten.

Na de pauze kwam Antwerp terug via Owusu, maar enkele minuten later zette Hupperts Lokeren opnieuw op voorsprong. Deze keer hielden de mannen van Maes het wel vol. Lokeren springt zo wat weg van de laatste plaatsen.

Poll: Haalt Antwerp Play-Off I?

TAGS  I  Charleroi  I   AA Gent  I   Lokeren  I   Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024