Moeskroen is niet te stoppen en boekt fenomenale 15 op 15

Zondag 17 februari 2019 - 21:53   I   door Redactie

Ze zijn te laat in gang geschoten om aanspraak te maken op een plaats in play-off 1, maar Moeskroen is op dit moment ontegensprekelijk dé ploeg van 2019. Zondagavond boekten de Henegouwers na een zege tegen Cercle Brugge een fenomenale 15 op 15.

In de eerste helft viel bitter weinig te beleven. Het ontbrak beide teams aan inspiratie. Weinig beleving, geen kansen en dus ook geen doelpunten. Een 0-0-tussenstand aan de rust was dan ook het logische gevolg.

De tweede helft verliep helemaal anders. In de eerste vijf minuten maakte een gretig Moeskroen het verschil. Awoniyi opende de score en nauwelijks drie minuten later bood hij Amallah de 2-0 aan op een presenteerblaadje.

15 op 15

Cercle was niet bij machte om nog wat terug te doen en in blessuretijd legde invaller Pierrot de 3-0-eindstand vast. Zo pakt de ploeg van Bernd Storck aan het begin van dit kalenderjaar zomaar eventjes 15 op 15, inclusief uitoverwinningen op het veld van Genk en Gent. Fenomenaal.

Poll: Zou dit Moeskroen het goed in play-off 1?