'Obbi Oulare verlaat Standard en verhuist naar andere Belgische eersteklasser'

'Obbi Oulare verlaat Standard en verhuist naar andere Belgische eersteklasser'
Vrijdag 07 mei 2021 - 10:00   I   door Redactie

Obbi Oulare (25) zit ondertussen al bijna een heel seizoen lang op een zijspoor bij Standard. De targetspits traint mee met de beloften en hoeft niet meer te rekenen op een terugkeer bij de A-kern. Oulare moet op zoek naar een nieuwe club.

In januari geraakte Oulare niet weg bij Standard. Er was vage interesse, maar de spits wilde niet halsoverkop vertrekken op Sclessin. Oulare hoopte op een nieuwe kans onder Mbaye Leye, maar die kwam er nooit. Een grote teleurstelling voor de speler.

Het is ondertussen zo klaar als een klontje: in de zomer moét Oulare, wiens contract nog doorloopt tot medio 2023, vertrekken bij De Rouches. Standard wil van de spits af. Het zal niet moeilijk doen en meewerken aan een deal.

Eerste contacten gelegd

In makelaarskringen klinkt het dat Oulare zijn carrière wellicht zal verderzetten bij een andere Belgische eersteklasser. Verschillende teams hebben reeds contact opgenomen met de makelaar van de aanvaller. Afwachten waar de ex-speler van onder meer Club Brugge, Antwerp en Zulte Waregem straks zal belanden.

Poll: Denk jij dat Oulare nog zal slagen aan de Belgische top?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  Zulte Waregem  I  Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024