‘PSG krijgt ongezien bod van 300 miljoen binnen voor Kylian Mbappé’

‘PSG krijgt ongezien bod van 300 miljoen binnen voor Kylian Mbappé’
Zondag 15 juli 2018 - 23:03   I  

Kylian Mbappé (19) kroonde zich zondag samen met zijn Franse ploegmakkers tot wereldkampioen. De piepjonge aanvaller van Paris Saint-Germain en ‘Les Bleus’ maakte indruk op het WK in Rusland en wie versiert hij deze zomer zelfs nog een supertransfer.

Mbappé had met zijn flitsende acties en ook nog eens vier doelpunten een groot aandeel in de wereldtitel van de Fransen. Bij Manchester United zijn ze tijdens het wereldkampioenschap nog meer gecharmeerd geraakt van Mbappé en nu zou de Engelse recordkampioen de spits van Paris Saint-Germain willen aantrekken.

Pogba moet weg vrijmaken voor Mbappé

Don Balon meldt dat Manchester United van plan is om Paul Pogba van de hand te doen. Het zou 150 miljoen euro willen vangen voor de Franse middenvelder die in de belangstelling van Barcelona staat en – onder meer – met dat geld voor Mbappé willen gaan.

De Engelsen zouden van plan zijn om een bod van 300 miljoen euro neer te leggen bij PSG. Mbappé zou op Old Trafford ook de bestbetaalde speler ter wereld kunnen worden met een jaarloon van zomaar eventjes 45 miljoen euro.

Poll: Is Mbappé 300 miljoen euro waard?

TAGS  I  Frankrijk  I  PSG  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024