‘Real Madrid brengt monsterbod uit op Romelu Lukaku’

‘Real Madrid brengt monsterbod uit op Romelu Lukaku’
Maandag 17 december 2018 - 17:06   I  

Romelu Lukaku is allesbehalve bezig aan een goed seizoen. Manchester United draait dezer dagen vierkant en dat komt de prestaties van ‘Big Rom’ uiteraard niet ten goede. Al is er mogelijk licht aan het einde van de tunnel voor de Rode Duivel.

Zo zou Real Madrid van plan zijn om Lukaku uit zijn lijden te verlossen. Don Balon meldt dat Real-voorzitter Florentino Perez naarstig op zoek is naar een nieuwe aanvalsleider. Omdat Harry Kane (Tottenham) niet meteen haalbaar lijkt, zou Perez nu zijn uitgekomen bij Lukaku.

Het is geen geheim dat Lukaku van het allerhoogste droomt en een transfer naar Real Madrid hem wel zou interesseren. Perez zou overigens heel wat miljoenen veil hebben om de - zeker dit seizoen - fel bekritiseerde Lukaku weg te halen bij Manchester United.

Transfersom in de buurt van 85 miljoen

Don Balon maakt gewag van een transfersom die in de buurt ligt van de 85 miljoen euro die Manchester United in de zomer 2017 van overmaakte op de bankrekening van Everton. Real zou heel binnenkort een bod neerleggen bij The Red Devils.

Poll: Zou Lukaku bij Real Madrid passen?

TAGS  I  Manchester United  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024