Speelt mysterieuze Van Damme hoofdrol in overnamedossier Anderlecht?

Speelt mysterieuze Van Damme hoofdrol in overnamedossier Anderlecht?
Woensdag 20 december 2017 - 12:30   I  

Dinsdagmiddag om 12.30 uur komt de Raad van Bestuur van RSC Anderlecht samen om een beslissing te nemen over de verkoop van de club. Verschillende investeerders brachten een bod uit, maar wat is de rol van Alexandre Van Damme precies in het overnamedossier?

Van Damme is de gewezen topman van AB InBev en wellicht de rijkste man van België. Hij werd ooit genoemd als toekomstige topman bij Anderlecht, maar omdat hij alle media-aandacht schuwt, kwam het er tot dusver niet van.

Volgens Het Laatste Nieuws is het echter niet uitgesloten dat Van Damme een belangrijke rol zal spelen binnen het 'nieuwe' Anderlecht. "Al jaren wordt hij een als een van de grote investeerders in Anderlecht genoemd, maar zelf schuwt Alexandre Van Damme alle media-aandacht."

"De gewezen topman van AB InBev heeft al 15 procent van de paars-witte aandelen in handen. Van Damme is bovendien bevriend met Johnny Thijs, een van de zogenaamde “vrienden van Anderlecht” rond Wouter Vandenhaute. Ook daar is een samenwerking dus niet helemaal onmogelijk", weet de krant.

Poll: Hoop jij dat Van Damme bij Anderlecht betrokken blijft?

TAGS  I  Van Damme  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024