Standard en Antwerp gaan vol voor Belgische topper van Everton

Standard en Antwerp gaan vol voor Belgische topper van Everton
Vrijdag 05 januari 2018 - 09:30   I  

Standard en Antwerp hielden zich tot nog toe opvallend rustig op de transfermarkt. Beide ploegen werden al meermaals genoemd, maar tot een heuse transfer kwam het nog niet.

Daar kan volgens La DH binnenkort verandering in komen, want beide ploegen azen namelijk op David Henen. De 21-jarige speelt momenteel bij de U23 van Everton, maar zou met veel plezier terugkeren naar België. 

Henen is een jeugdspeler van Standard en werd daar beschouwd als een van de grootste talenten van de academie. Op latere leeftijd trok Henen naar de jeugd van Anderlecht, waarna hij na enkele omzwervingen in Everton terechtkwam.

Standard is de offensieve speler (voorkeur linksvoor) steeds blijven volgen en zou ook in het verleden al geprobeerd hebben om hem terug naar Sclessin te halen. Toen lukte dat niet, maar nu liggen de kranten volgens de Waalse krant anders.

Ook Antwerp toont trouwens interesse. D’Onofrio kent de speler nog goed en zou hem graag naar Antwerp halen. Eenvoudig wordt dat niet, want de speler zelf zou liever terugkeren naar Standard.

Poll: Wie kan Henen het meeste gebruiken?

TAGS  I  Henen  I   Standard  I   Antwerp

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024