Standard en KVO houden elkaar in evenwicht na waanzinnige match

Zaterdag 18 november 2017 - 22:21   I

De wedstrijd tussen Standard en KV Oostende eindigde zonder doelpunten, maar met heel wat spektakel. Er vielen liefst 3 (!) rode kaarten.

Het begon na 20 minuten toen Brecht Capon een rode kaart kreeg na een smerige tackle hoog op het been van Mpoku. Nog geen 10 minuten later was het weer 10 tegen 10 na een slaande beweging van Emdilson. En kansen? Neen, die waren er niet.

Ook na de pauze was het voetbal erg pover. Beide ploegen modderde maar wat aan en kwamen amper tot kansen. Een kwartier voor tijd werd het publiek opgeschrikt toen ref Laforge opnieuw rood trok. Vandendriessche haalde de doorgebroken Ndongala neer en mocht beschikken, de bezoekers nog met 9. Ook nu bleven doelpunten uit, ondanks een kopkans voor Ndongola in minuut 92, eindstand: 0-0

Standard verliest zo 2 punten en doet een slechte zaak in de strijd om play-off I. KV Oostende schiet eveneens weinig op met het punt, maar is wel de morele winnaar vandaag.

Poll: Valt Laforge iets te verwijten?