Straffe beelden: Sterkhouder ziet zwaar af bij Club Brugge (VIDEO)

Straffe beelden: Sterkhouder ziet zwaar af bij Club Brugge (VIDEO)
Maandag 19 april 2021 - 19:30   I   door Redactie

Niets is nog vanzelfsprekend bij Club Brugge. De frivoliteit waarmee de huidige en zo goed als zeker toekomstige landskampioen de tegenstander van de mat veegde, heeft plaatsgemaakt voor bloed, zweet en tranen. Letterlijk.

Na de nederlagen tegen Antwerp en Anderlecht wilde Club Brugge met een goed gevoel de play-offs instappen. Vandaar dat Philippe Clement tegen Moeskroen ook zijn sterkste elftal liet opdraven.

Maar dan nog was het puffen en zweten om de zege binnen te halen, ook al laat de 4-2-eindstand misschien anders vermoeden. Maar alvast Bas Dost zal dat niet ontkennen. De Nederlandse aanvaller zag behoorlijk zwaar af en dat was ook te zien aan zijn knie.

In een filmpje dat Club Brugge zelf via zijn officiële kanalen verspreidde, was goed te zien hoe Dost tijdens de rust bloedend de kleedkamer betrad. Na de match had de boomlange spits al toegegeven dat hij net als zijn ploegmaats ondermaats speelde en gefrustreerd was.

Omkeren?

"Ik denk niet dat we dicht bij ons beste niveau staan", sloeg hij alarm. "We moeten daar heel eerlijk in zijn. Wat die coronagolf heeft losgemaakt, is extréém. Dat doet wat met een groep. Het is logisch dat je daarna minder goed speelt." Afwachten of Dost en co. dat in play-off 1 kunnen omkeren.

TAGS  I  Club Brugge  I  Moeskroen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024