Supporters van Club Brugge euforisch: "Hij is mentaal helemaal terug"

Supporters van Club Brugge euforisch:
Woensdag 24 april 2024 - 22:23   I   door Redactie

Club Brugge won vanavond met 4-0 tegen Racing Genk. De doelpuntenmakers waren Jutgla, Skoras, Thiago en De Cuyper. Door deze overwinning springt Club Brugge naar de tweede plaats.

Na vijf minuten kwam Club Brugge op voorsprong. De Spaanse spits Ferran Jutgla kon de bal voorbij Vandevoordt werken. Genk had niet meteen een antwoord op het spel van de Bruggelingen. De tweede helft begon ook niet al te best voor de mannen van Wouter Vrancken. In minuut 51 bracht Skoras Club Brugge op een dubbele voorsprong.

Racing Genk had helemaal geen reactie in huis. Zes minuten later scoorde Igor Thiago het derde doelpunt op een schitterende manier. Het is zijn eerste doelpunt sinds 30 januari. De fans van Club Brugge zijn hier enorm blij mee op X. Volgens hen is Nicky Hayen erin geslaagd om het vertrouwen van de Braziliaanse spits terug te brengen.

Uiteindelijk kon Maxim De Cuyper nog de 4-0 binnentrappen. Racing Genk kon de Brugse doelman Jackers amper bedreigen. Het is de eerste nederlaag van Genk in deze play-offs. Dit weekend kan Racing Genk al meteen een revanche pakken tegen Club Brugge.

Poll: Speelt Club Brugge kampioen?