Transfermarkt: Clement onhoudbaar voor Club, Vermaelen naar Jupiler Pro League?

Transfermarkt: Clement onhoudbaar voor Club, Vermaelen naar Jupiler Pro League?
Zaterdag 05 juni 2021 - 12:30   I   door Redactie

Op 1 juli opent de transfermarkt opnieuw de deuren, maar nu al gonst het in de wandelgangen van de geruchten. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken straks andere oorden op? Je komt het te weten in het transfermarkt-artikel van Voetbal24!

*Mile Svilar gaat deze zomer vertrekken bij Benfica. Antwerp zou de doelman een reddingsboei willen toegooien.

*KV Mechelen staat op het punt om zich te versterken met Hugo Cuypers. De Belgische spits komt wellicht eerstdaags over van Olympiakos. Malinwa praat ook met AZ over de definitieve komst van Ferdy Druijf.

*Liverpool houdt Jérémy Doku nauwlettend in de gaten. De Engelse topclub overweegt na het EK aan te kloppen bij Stade Rennes.

*Thomas Vermaelen zou na het EK kunnen overstappen naar de Jupiler Pro League. Verschillende Belgische topclubs hebben de 35-jarige Rode Duivel op het oog.

(Lees verder onder de afbeelding)

*De gesprekken tussen Club Brugge en Philippe Clement staan voorlopig on hold. Vertrekt Clement bij de kampioen of tekent hij bij? Niets lijkt uitgesloten. 

*Anderlecht doet er alles aan om Lukas Nmecha los te weken bij Manchester City. Er is wel veel concurrentie. Verder aast RSCA ook op de Nederlandse rechtsachter Kevin Diks.

*Wesley Hoedt keert mogelijk terug naar België. Antwerp en Club Brugge strijden om de Nederlandse verdediger van Southampton.

*Noa Lang staat open voor een vertrek bij Club Brugge. Leeds United en AC Milan werden eerder al genoemd als nieuwe bestemming voor de aanvaller.

*Alessandro Ciranni staat dicht bij een overstap naar Zulte Waregem. Essevee heeft met Moeskroen een akkoord over een transfersom van 540.000 euro en is er ook al uit met Ciranni. De speler moet enkel nog medisch getest worden.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024