Transfermarkt: Lestienne naar AA Gent, kaapt Anderlecht toptransfer Antwerp?

Transfermarkt: Lestienne naar AA Gent, kaapt Anderlecht toptransfer Antwerp?
Zaterdag 10 juni 2023 - 12:15   I   door Redactie

Op 1 juli gaat de transfermarkt weer officieel open. Er worden nu echter al volop zaken gedaan, want overal lopen de competities ten einde. De laatste transfergeruchten kan je volgen in een handig overzicht op Voetbal24!

*Maxime Lestienne zou een comeback kunnen maken in de Jupiler Pro League, dat heeft hij zelf bekendgemaakt. AA Gent wordt genoemd als één van de voornaamste kandidaten om hem aan te trekken.

*Antwerp krijgt in het transferdossier van Kasper Dolberg onverwachte concurrentie. Anderlecht-CEO Fredberg heeft hem namelijk hoog op het verlanglijstje van paars-wit gezet en zou al in gesprek zijn met Nice om een transfer te realiseren.

*Bij Anderlecht willen ze ook uitpakken met twee voormalige (transfervrije) Eupen-spelers: Smail Prevljak én Stef Peeters.

*Naast paars-wit wil ook Standard de transfervrije ex-Gent-speler Brecht Dejaegere aantrekken.

*De recordkampioen dreigt deze zomer Bart Verbruggen te verliezen. Manchester United toonde eerder al interesse, maar het is nu het Burnley van Kompany dat een bod van meer dan vijftien miljoen euro heeft neergelegd.

*Bij Club Brugge is het wachten op de officiële aankondiging van hun volgende zomeraanwinst. Spits Igor Thiago gaat voor acht miljoen euro de overstap maken van Ludogorets.

*Gerardo Arteaga wil de vicekampioen verlaten. Met Joris Kayembe wist KRC Genk al een vervanger voor de Mexicaan vast te leggen.

*Bij AC Milan mogen zowel Charles De Ketelaere als Alexis Saelemaekers beschikken.

*De Milanezen willen de transfervrije Youri Tielemans dan weer aantrekken om het middenveld te komen versterken.

Poll: Waar zal Kasper Dolberg volgend seizoen spelen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024