Vanden Borre: "Ik moet terug naar Anderlecht"

Vanden Borre:
Dinsdag 26 december 2017 - 06:02   I   door Redactie

Anthony Vanden Borre wil voor de zoveelste keer terugkeren naar Anderlecht. Dat zegt hij in Het Laatste Nieuws.

Eerst leek hij te stoppen met voetballen en dan volgde er een mislukt avontuur in Congo. "Ik ga je uitleggen wat er eigenlijk gebeurd is. In 2014 ben ik van heel ver moeten terugkomen om de titel te pakken met Anderlecht en naar het WK te kunnen met België. Ik kwam letterlijk van nergens, dat heeft me tonnen energie gekost. Vervolgens brak ik mijn kuitbeen tegen Zuid-Korea en moest ik weer vanaf nul vertrekken... Toen is er iets gebroken in mijn hoofd", aldus Vanden Borre in Het Laatste Nieuws.

"Later kwam de hele hetze met de trainer bij Anderlecht (doelt op Hasi, red.) - wiens naam ik tijdens dit interview niet zal uitspreken - er nog bovenop. De batterijen waren leeg en het jaar 2017 heb ik dan maar gebruikt om ze opnieuw op te laden. Ik zeg het je klaar en duidelijk: ik kan Anderlecht helpen. Ik kan een versterking zijn, en als ze mij nu in huis  halen, zou ik tegen de start van de play-offs op topniveau kunnen zijn."

Ik zou nooit bij Standard of Club Brugge kunnen tekenen. Je weet welke band ik met de supporters van Anderlecht heb. Ik zou hen dat nooit aandoen. Schrijf maar gewoon waar het op neerkomt: ik wil terug naar Anderlecht. Of neen, nog beter: ik moét terug naar Anderlecht. Ik wil er mijn carrière als speler afsluiten, en ook nadien wil ik me nog ten dienste stellen van de club. Ik wil de nodige diploma's behalen om als jeugdtrainer aan de slag te gaan."

Poll: Kan Anderlecht Vanden Borre nog gebruiken?

TAGS  I  Anderlecht  I   Vanden Borre

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024