'Vincent Kompany bereidt een terugkeer voor naar Anderlecht'

'Vincent Kompany bereidt een terugkeer voor naar Anderlecht'
Vrijdag 29 december 2017 - 21:30   I  

Vincent Kompany ligt weer in de lappenmand. Volgens Guardiola zal hij daar echter niet al te lang in liggen. Toch had de Rode Duivel vandaag ook goed nieuws. Zo behaalde hij zijn Master in Business Management.

Kompany heeft in het verleden steeds gezegd dat hij ooit graag zou terugkeren naar Anderlecht, de club waar het voor hem allemaal begon. Hij wou wel zo lang mogelijk op een zo hoog niveau blijven voetballen, dus hij wist nog niet of hij ook als voetballer zou terugkeren.

Door zijn blessuregevoeligheid is het nog maar zeer de vraag of een fitte Kompany ooit zijn carrière zou kunnen afsluiten bij de landskampioen. Toch is Kompany zoveel meer dan een speler alleen, dat bewees hij vandaag nog eens door zijn diploma binnen te halen.

Kompany heeft een neus voor zaken én kent zeer veel mensen in de voetbalwereld. Een profiel dat ze bij Anderlecht zeker en vast kunnen gebruiken. Het is wellicht pas voor binnen enkele jaren, maar wie weet is Kompany zich nu al aan het voorbereiden om ooit een bestuursfunctie op te nemen bij paars-wit.

Poll: Keert Kompany ooit terug naar Anderlecht?

TAGS  I  Kompany  I   Anderlecht

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024