Vormer heeft duidelijke boodschap voor achtervolgers van Club Brugge

Vormer heeft duidelijke boodschap voor achtervolgers van Club Brugge
Vrijdag 05 januari 2018 - 21:28   I  

Club Brugge staat na het eerste deel van de competitie autoritair aan de leiding. Met de play-offs in zicht lijkt blauw-zwart dan ook dé te kloppen ploeg als het aankomt op het veroveren van de titel.

Bij Club steken ze zich dan ook niet weg. "We zijn titelfavoriet. Daar moeten we duidelijk in zijn. Dat is gewoon zo", maakt Vormer zich sterk. "Maar de weg is nog lang en we zijn er nog niet", blijft de Nederlander ook op zijn hoede.

"Als we 2 of 3 keer verliezen, is de concurrentie helemaal terug. We krijgen ook nog lastige wedstrijden. We moeten nog naar Antwerp, Gent en Standard. Dat is helemaal niet zo gemakkelijk."

Rekening houden met achtervolgers

En met wie moet Club Brugge nog rekening houden? "Charleroi en Anderlecht", zegt Vormer meteen. "Charleroi is in mijn ogen een heel goed team. Mazzu levert heel goed werk. Zijn spelers werken heel goed voor elkaar en dat zie je ook aan hun spel."

"Ze hebben een paar uitschieters die een goaltje maken. Dat is bij ons ook een beetje het geval. Met Anderlecht moet je dan weer altijd rekening houden. Ze hebben gewoon heel goede spelers", besluit Vormer.

Poll: Wordt Club Brugge kampioen?

TAGS  I  Club Brugge  I   AA Gent  I   Anderlecht  I   Charleroi  I   RC Genk  I   Standard  I   Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024