'Zakaria Bakkali is op weg naar Anderlecht'

'Zakaria Bakkali is op weg naar Anderlecht'
Woensdag 20 juni 2018 - 21:44   I   door Redactie

Anderlecht is razend ambitieus. Zo zou er nu ook een akkoord zijn met Valencia over de transfer van Zakaria Bakkali. Paars-wit gaat akkoord met Valencia om tot een definitieve transfer over te gaan. Er wordt naar verluidt ook volop onderhandeld met de speler, maar de voorwaarden die paars-wit stelt, zijn zeker niet min.

Anderlecht wil Bakkali koste wat het kost aantrekken en daar heeft de club blijkbaar veel voor over. De nummer drie van vorig seizoen biedt Bakkali dezelfde voorwaarde aan dan hij nu krijgt bij Valencia.

Bakkali is eigendom van de Spaanse club, maar werd vorig seizoen wel uitgeleend aan Deportivo la Coruna. De linksbuiten heeft bij Valencia nog een contract tot medio 2020, maar heeft er geen toekomst. Een transfer is dus bespreekbaar.

Carrière herlanceren

Bakkali schoot bij PSV als een komeet de hoogte in, maar werd aan de kant geschoven toen hij weigerde om zijn aflopende contract te verlengen. Zelfs Marc Wilmots maakte als bondscoach bij de Rode Duivels er heel snel werk van om Bakkali voor België te laten kiezen. Enkele jaren later zit zijn carrière echter in het slop. Van een selectie voor de nationale ploeg is op dit moment geen sprake meer. Bij Anderlecht zou hij zijn carrière kunnen herlanceren.

Poll: Is Bakkali een versterking voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bakkali  I  Valencia

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024