Zet KV Oostende Custovic nu al op straat?

Zet KV Oostende Custovic nu al op straat?
Dinsdag 19 december 2017 - 16:33   I  

KV Oostende kende eventjes een opflakkering, maar ondertussen gaat het alweer wat minder met de West-Vlamingen. In dat geval wordt er snel naar de trainer gekeken: Adnan Custovic.

De gewezen was de voorbije jaren werkzaam als assistent, maar volgde een tijdje geleden Yves Vanderhaeghe op als hoofdcoach. Na enkele mindere prestaties wordt Marc Coucke alweer nerveus.

“Of onze trainer Adnan Custovic onder druk staat? Neen, maar alles is afhankelijk van de omstandigheden. Als wij nu 0 op 6 pakken en de concurrenten onderin – Eupen, Mechelen, Lokeren – pakken toevallig 4 op 6 of meer: dan is er toch een probleem", vertelt sportief directeur Luc Devroe aan Het Nieuwsblad.

"Daar moeten we niet over liegen. Alleen geldt dat ook bij andere teams. Ik lees graag dat Francky Dury bij Zulte Waregem het woord crisis niet kent, maar als hij nog twee keer verliest, komt hij in een gelijkaardige situatie terecht, hoor.”

Tege Moeskroen gaf KVO niet thuis. “Het was gewoon slecht", weet Devroe. "Als je tegen Moeskroen op 90 minuten één keer tussen de palen trapt vanop 40 meter, dan kun je niet zeggen dat je goed gespeeld hebt, hé. Het was ook geen pech. Het was gewoon slecht. Het feit dat we geen kansen afdwongen, was gewoon verontrustend."

Poll: Moet KV Oostende het vertrouwen in Custovic behouden?

TAGS  I  Devroe  I   KV Oostende  I   Custovic

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024