‘Zo denken spelers van Club Brugge over ontslag Ivan Leko’

‘Zo denken spelers van Club Brugge over ontslag Ivan Leko’
Maandag 18 februari 2019 - 09:31   I   door Redactie

Ivan Leko zit opnieuw wat steviger in het zadel bij Club Brugge. Daar zitten deugddoende overwinningen tegen achtereenvolgens Red Bull Salzburg en KRC Genk uiteraard voor iets tussen.

Bovendien lijken ook de belangrijke spelers van Club Brugge opnieuw als één blok achter de Kroatische trainer te staan. Dat is ook Ludo Vandewalle, Chef Voetbal bij Het Nieuwsblad, opgevallen.

“De mentaliteit zit nog goed bij Club Brugge. Uitstekend zelfs. Ze waren dan ook behoorlijk opgedraaid, de landskampioenen. In zowat elke vooruitblik op deze topper werd dit duel beschreven als de Match van de Laatste Kans. Club begon dan ook als een sneltrein.”

“Het moet Ivan Leko enorm deugd doen”

“De Genkenaars kregen geen centimeter ruimte en leken niet te weten wat hen overkwam. Honger naar de titel heet zoiets. Het moet trainer Ivan Leko enorm deugd doen dat zijn spelers dit nog opbrengen. Voor de leek is het de meest logische zaak van de wereld maar een spelersgroep die uitgekeken is op zijn coach toont die honger niet.”

Zoals het er nu naar uitziet zijn de spelers van Club Brugge dus nog niet uitgekeken op hun trainer. Of Leko straks ook effectief een nieuw contract zal krijgen van voorzitter Bart Verhaeghe en CEO Vincent Mannaert, moet nog blijken.

Poll: Moet Leko trainer van Club Brugge blijven?

TAGS  I  Club Brugge  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024