De Gea wil contract niet verlengen tot Man United deze 3 toppers haalt

De Gea wil contract niet verlengen tot Man United deze 3 toppers haalt
Donderdag 01 maart 2018 - 17:31   I  

Manchester United hoopt David De Gea binnenkort langer aan zich te binden. De doelman staat al sinds de zomer van 2011 onder contract op Old Trafford en groeide er ondertussen uit tot één van de onbetwiste sterkhouders. De Gea wil gerust een nieuw contract ondertekenen bij de Engelse recordkampioen, maar dan moet er wel wat veranderen.

De Gea moest de voorbije seizoenen met lede ogen aanzien hoe Manchester United in de Premier League telkens naast de hoofdprijs greep. De Spaanse goalie beseft dat Manchester City een voorsprong heeft genomen op United. Hij wil dan ook graag dat het bestuur van The Red Devils het gat met de stadsgenoot dichtfietst.

Volgens Don Balon heeft De Gea daarom beslist om voorlopig niet bij tekenen bij Manchester United. De doelman wil zijn contract niet verlengen tot de clubleiding erin slaagt van enkele grote namen naar Old Trafford te lokken.

Dybala, Pjanic én Umtiti

De Spaanse international heeft overigens aan het bestuur laten weten welke topspelers hij graag naar Manchester United zou zien komen. Zo heeft De Gea blijkbaar aangedrongen op de komst van Miralem Pjanic en Paulo Dybala van Juventus en Samuel Umtiti van FC Barcelona. Niet de eersten de besten.

Poll: Kan Manchester United (één van) deze drie spelers halen?

TAGS  I  De Gea  I   Manchester United  I   Juventus  I   Dybala  I   Pjanic  I   Umtiti  I   Barcelona

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024