Chelsea wint weer niet, Hazard opnieuw zwak

Zondag 08 april 2018 - 19:22   I   door Redactie

Chelsea heeft alweer niet kunnen winnen. De Blues speelden 1-1 gelijk tegen West Ham United. Het gaat van kwaad naar erger met Chelsea, dat wel op de vijfde plaats blijft staan in de Premier League.

In de eerste helft klom Chelsea nochtans wel op voorsprong via Cesar Azpilicueta. Na de rust kwamen de bezoekers weer langszij dankzij een treffer van Chicarito. In de slotfase belegerde Chelsea nog het doel van de bezoekers, maar doelman Joe Hart speelde een uitstekende wedstrijd.

Eden Hazard speelde een behoorlijke eerste helft, maar herviel dan in zijn ewoonte van de laatste weken. Hij leed te veel balverlies en speelde echt niet goed. Thibaut Courtois stond overigens opnieuw in doel bij de Londense club.

Poll: Denk je dat Hazard al met het WK in zijn hoofd zit?