'Messi steekt stokje voor toptransfer en stuurt klasbak door naar...Real'

'Messi steekt stokje voor toptransfer en stuurt klasbak door naar...Real'
Maandag 16 april 2018 - 11:51   I  

Barcelona wordt de nieuwe Spaanse kampioen, geen kat die daar aan twijfelt. Real Madrid kan zijn seizoen nog glans geven door de Champions League te winnen, maar toch zal het zwakke seizoen in de Primera Division pijn doen in Bernabéu.

Zowel Real Madrid als Barcelona zullen zich komende zomer willen versterken met offensief geweld. Beide ploegen hebben spelers in de rangen lopen die al wat ouder worden en hebben nood aan verjonging. Dat beide ploegen dezelfde spelers op de radar hebben staan is niet meer dan logisch.

Een van die spelers is Paulo Dybala van Juventus. De Argentijn zou zowel naar Real als naar Barcelona kunnen trekken. In Camp Nou wordt hij dan herenigd met zijn landgenoot, Lionel Messi. Al zou het ironisch genoeg net Messi zijn die een stokje voor de toptransfer wil steken.

Niet compatibel

Volgens Don Balon denkt Messi dat hij en Dybala niet compatibel zijn om samen te kunnen spelen. Hij zou dan liever hebben dat Barcelona zijn pijlen richt op andere spelers. Op die manier zet Lionel Messi de deur voor een transfer naar Real Madrid wagenwijd open. In de Spaanse hoofdstad zien ze hem namelijk met veel plezier komen.

Poll: Welke ploeg past het beste bij Dybala?

TAGS  I  Real Madrid  I   Barcelona  I   Juventus  I   Dybala

donderdag 30 juni 2022

woensdag 29 juni 2022

dinsdag 28 juni 2022

maandag 27 juni 2022