"Sinds hij Odjidja openlijk schoffeerde, heb ik het wel voor Gert Verheyen"

Donderdag 26 april 2018 - 23:29   I  

Gert Verheyen is vanaf volgend seizoen hoofdtrainer bij KV Oostende. De gewezen Rode Duivel verlaat de nationale U19 en stort zich in een avontuur als clubtrainer. Verheyen geniet veel aanzien in de Belgische voetbalwereld, zelfs al schopte hij in het verleden zelfs al eens tegen de schenen van Vadis Odjidja.

"Ik had het vroeger wel voor de voetballer Gert Verheyen. Niet de meest flamboyante en zeker ook geen stilistisch wonder. Maar wel o zo nuttig. De aanvaller als eerste verdediger. Ik herinner me een match tegen Galatasaray waar hij de Turkse verdediger aan zijn cornervlag onder de voet loopt, met de bal aan de haal gaat en vervolgens scoort. Zalig. Verheyen ten voeten uit. Verheyen was leep, ook wel tactisch intelligent genoemd. Ging er altijd voor, hield betere voetballers uit de ploeg", schrijft Krant van West-Vlaanderen.

Verder maakte Verheyen ook indruk als analist. "Ik had het ook voor de commentator/analist Gert Verheyen. Eén van de betere van het pak. Bijna altijd correct in zijn analyses en steeds slaagt hij erin om in heldere bewoordingen iets moeilijk over te brengen, iets wat straks als T1 ook zal moeten."

"En ik had het pas volledig voor Verheyen toen hij Vadis Odjidja schoffeerde en hem een kind noemde. Verheyen zei gewoon wat iedereen dacht", klinkt het tot slot nog. Al zal Odjidja het minder plezant gevonden hebben toen hij de uitspraken van Verheyen las...

Poll: Gaat Verheyen het goed doen bij KV Oostende?

TAGS  I  Verheyen  I   KV Oostende  I   Odjidja  I   Club Brugge

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024