'Hazard en deze 8 (!) spelers staan op indrukwekkend verlanglijstje Real'

'Hazard en deze 8 (!) spelers staan op indrukwekkend verlanglijstje Real'
Dinsdag 29 mei 2018 - 18:44   I  

Real Madrid heeft net voor de derde keer op rij de Champions League gewonnen, maar dat wil niet zeggen dat ze bij 'De Koninklijke' van plan zijn om op hun lauweren te gaan rusten. Wel, integendeel... Achter de schermen maakt de Madrileense grootmacht werk van enkele straffe transfers.

Dat Real-voorzitter Florentino Perez maar wat graag Neymar naar Santiago Bernabéu zou willen halen, is al een tijdje bekend. Maar omdat het lang niet zeker is dat Paris Saint-Germain zijn Braziliaanse ster wil laten gaan, wedt Perez op meerdere paarden.

De voorzitter van De Koninklijke heeft een shortlist met in totaal 9 potentiële versterkingen opgesteld. Dat meldt Marca. Rode Duivel Eden Hazard is één van de spelers op het verlanglijstje van Real Madrid. De Belg overweegt om Chelsea te verlaten en ligt al járen in de bovenste schuif bij Zinédine Zidane.

De spelers die verder nog op het verlanglijstje van Real Madrid staan: Alisson (AS Roma), Alvaro Odriozola (Real Sociedad), José Giménez (Atlético Madrid), Milan Skriniar (Internazionale), Alessio Romagnoli (AC Milan), Mohamed Salah (Liverpool) en Paulo Dybala (Real Madrid). Heel wat namen die tot de verbeelding spreken en één ding is duidelijk: bij Real denken ze er vooral aan om één steraanvaller binnen te halen. Neymar, Hazard, Salah of Dybala... Wie zal het worden?

 

Poll: Welke ster moet Real Madrid halen?

TAGS  I  Hazard  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Neymar  I  PSG  I  Dybala  I  Salah  I  Liverpool  I  Juventus

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024