Wout Faes doodeerlijk: "Daarom koos ik voor avontuur bij KV Oostende"

Wout Faes doodeerlijk:
Dinsdag 26 juni 2018 - 09:30   I  

Wout Faes heeft al een tijdje definitief afscheid genomen van Anderlecht. De 20-jarige verdediger werd afgelopen seizoenen uitgeleend aan Heerenveen en Excelsior en kan zich nu in de Belgische eerste klasse tonen, bij KV Oostende.

KV Oostende heeft er duidelijk zin in en de visie van de kustploeg is duidelijk. Enkele ervaren spelers omringen met jonge talenten, die zich hopelijk dit seizoen al meteen kunnen tonen. Een van die nieuwste talenten is Wout Faes, die eigenlijk voorbestemd was om de verdediging van paars-wit te leiden. Die stap mocht hij van het huidige bestuur blijkbaar (nog) niet zetten.

Onder Gert Verheyen hoopt Faes wél een sterkhouder te worden in de Jupiler Pro League. Verheyen was dan ook degene die hem in Oostende heeft gebracht. “Voor mij is het goed dat ik Anderlecht definitief verlaten heb. Ik had mijn entourage de opdracht gegeven om een ploeg te zoeken waar ik voluit mijn kans zou krijgen. Dat Oostende investeert in mij, is een blijk van vertrouwen. Na een gesprek met Gert Verheyen was ik snel overtuigd. Zijn grootste kwaliteit is vooral zijn omgang met de spelers. Maar kijk naar zijn carrière: we kunnen heel veel van hem leren", aldus Faes.

Poll: Verwacht jij veel van dit jeugdig KV Oostende?

TAGS  I  Anderlecht  I  KV Oostende  I  Faes

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024